Beställning Hästeryd Fiber

Hästeryd Fiber erbjuder privatkunder boende inom Hästeryd & Hemsjöområdet tillgång till Internet, telefoni och TV via fibernätet.

Nu är fibernätet sedan 2016 igång, och vi bygger vidare!

På grund utav IP-Onlys intåg i Hemsjöområdet hösten 2017 har vi valt att bygga på andra områden, utan att publicera det på hemsidan.

Har ni i ert område haft en dialog med oss, så går det bra att göra er beställning i formuläret nedan. Gör det så snart som möjligt då det underlättar vår handläggning och snabbar upp byggbeslut i det aktuella området.

Följande gäller för fiberbeställning vår-vintern 2020:
Kampanj för det aktuella området är för en anslutning 25 900 kr inkl. moms per fastighet, för privatkunder. (Hoppar man på senare blir det avsevärt dyrare då kostnaden för inblåsning till enskilda fastigheter är högre).

I priset ingår avlämning med slanguppstick vid tomtgräns, och fastighetsägaren gräver sedan själv in fiberslangen till huset. Slutligen kommer vi och blåser in fibern, installerar ändutrustning samt driftsätter.

Anslutningskostnaden debiteras sedan med 2000: – direkt när vi fattat byggbeslutet. Resterande del av halva anslutningskostnaden (11 950 kr.) när kanalisationen-grävningen startat i resp. delområde. Efter inblåsningen och installationen av ändutrustningen i fastigheten debiteras resterande del (11 950 kr.) Tjänsteleverantören debiterar sedan vid start 495: – för ändutrustningen.

För er som vill finansiera anslutningen finns ett erbjudande från Sparbanken Alingsås om Fiberlån. Klicka här för att läsa mer.

    Jag vill ha hjälp med grävarbete på tomten, med möjlighet att söka ROT-avdrag

    Jag vill ha hjälp med uppkoppling av nät i min fastighet t.ex. wi-fi (Ni kommer då att kontaktas av Pernic Data.)